За „Термо-Строй Системс” ООД

„Термо-Строй Системс” ООД е с дългогодишен опит в изграждането на водопроводни, канализационни, отоплителни и газови инсталации на сгради и съоръжения в страната и чужбина.

При изпълнението на нашите проекти ние разчитаме на екип от професионалисти, който отговаря на изискванията на нашите клиенти за качество и точно изпълнение.

Нашата мисия е да предлагаме навремени решения и  да следим за процеса на изпълнение.

Фирмата се стреми да отговаря на бързоразвиващия се строителен пазар в България. Целите ни са да се наложим като една от водещите фирми в тази сфера, разчитайки на персонал с дългогодишен опит в този бранш  и способност за професионално и компетентно отношение към изпълнението на всяко задължение.

Имайки предвид, че удовлетвореността на клиента е на първо място, ние предлагаме  бързо и качествено изпълнение на най-добра цена. Ние се грижим от снабдяването на материали до полагането им, като процесът по изпълнението се следи стриктно съобразно зададения проект. Именно този затворен цикъл на работа ни дава възможност за проследяване на всички дейности. Работим с материали, които са приети и одобрени от европейския пазар, за които нашите партньори гарантират със сертификати за съответствие.

Нашите Услуги